Alla inlägg under november 2007

EGO

Av annaemiliadiveby - 9 november 2007 11:58

Har nyligen varit och käkat lunch – slutade elva. Ska vandra mig mot EGO och träna nu :D

Puss fr en lycklig Emilia ;>

Av annaemiliadiveby - 8 november 2007 18:24

Var så jävla trött imorse vilket gjorde att jag anmälde mig sjuk. Har sovit fram till typ två idag, jätteskönt!


På tal om annat så haaaatar jag detta väder : finns ingenting positivt med snö. Förutom vid jul&nyår för då måste det vara lite jul&nyår-feeling, men efter det ska snön bortbortbort!

JAG VILL HA SOMMAR!!!


Frös inatt som en galning också, tog på mig byxor och sov i långtröja ;s Fast inatt kommer jag verkligen inte frysa för jag ska till dear snart och där är det alltid som en bastu i hans rum.

Nej nu blir det packning för snart skall far skjutsa mig till älskling med andra ord =) Trejvligt det!


Puss fr en lycklig men dock totalslut Emilia ;>

Av annaemiliadiveby - 7 november 2007 15:59

 Hur ser dagen ut för mig? Allt är finnemang med mig!


Slutar 12 varje onsdag så tänkte idag utnyttja min ledighet till att träna på EGO, mycket skönt :) Är väldigt avslappnad.

Jag har nog haft den mest knäppaste duschstund någonsin också. Det var bara tanter som duschade, eller ja, runt 40-50 år, och precis ALLA glodde på mig som fan.

Trodde de hade något så mycket bättre för sig än att glo på en 17-åring, typ fundera på att raka sig?:O Men jag lär väl ska bli som dom när jag blir gammal, usch vill egentligen inte ens tanka tanken!


På tal om något helt annat:

Ida min käraste flickvän kom sedan till mig och vi toastade eftersom jag inte ätit någon lunch, kollade sedan på disney channel. Trevliga program där:] me like,me like!

Innan min bäste vän drog sig hemåt sminkade hon mig, hon tycker det är kul o sminka mig tydligen. Kommentaren var:

- Det är kul att sminka dig

- Vad är det dårå?

- Men alla andra mina kompisar sminkar sig så mycket så det går inte och få någon större skillnad på dem men du sminkar dig så milt.

Milt?:O xD

Hon lade även till:

- Ska du vara med Emil ikväll?

- Ja

- När du är med han fler ggr så ring mig så ska jag sminka dig varje gång!

Haha gah,jänta vad jag älskar dig vännen!:D


Ikväll kommer i alla fall älskling hit. Han ska sova här. Vi ska svulla chips och dipp och dricka "Bon Aqua Äpple juice" eller hur man nu stavar det, grejer det! Min kära farmor har bakat världens godaste kaka också som vi ska smaska i oss :)


Av annaemiliadiveby - 7 november 2007 15:33

(Inlägget skrivet i lördags).

Partajade med Ida i fredags, drog till en tjej vid namn Johanna på förfest. Trevligt! Sedan drog vi vidare till självaste festen till Sabina, det var mycket trevligt folk där. Träffade även lite gamla klasskamrater där åh och "pararellare" :) En riktig jävla najs grej var ju att jag hade inte köpt något och blev bjussad för säkert 150 spänn med alkohol och grejer. Man borde kanske skita i och köpa och jämt komma så, för man blir ju ändå alltid bjuden xD höhö.



Jag o Petra for iväg med Johan i hans trevlige sköna bil till donken där vi fick varsin cheese, så när vi väntade vid luckan , är det nå grabbar bakom och väntar i bilkö'n, Jag o Petra busar till oss såklart och socialar oss med dem. Jag öppnar dörren , vinkar och de öppnar dörren. De berättar vad de ska äta och sa att de skulle hämta en frysbox men att jag kunde få den ;o lite lustigt talk men!



Fick under denna kväll även lära mig ett uttryck jag aldrig hört förut som tydligen var skumt att jag aldrig hört.Mella och Patrik kommenterade nämnligen:

- Emilia är du lite rund om fötterna?

Jag den efterblivna jäveln pekar på mina fötter och svarar: Nej dom är ju raka!

Nu har jag ju i alla fall lärt mig vad det innebär, så nu blir det till att börja använda detta uttryck: lätt!



Var med om sjukt roliga saker under detta partaj, men jag orkar verkligen inte skriva allting för det kommer bli så sjukt långt - så roligt har jag haft det, verkligen!

Förutom att man bortser efter den mindre fina bakfyllan efter festen - jag har asont i halsen. Fast jag får ju skylla mig själv. Jag hade trots allt ingen jacka på mig och gick i en sisådär 20 min till festen , och 20 min hem. Inte undra på liksom..



Har idag varit och fixat till lite vid Farfars grav med far&farmor. Sedan har farmor varit o käkat hos oss och grejer, jättemysigt :)

Av annaemiliadiveby - 7 november 2007 15:28

Nu har jag skaffat ny blogg, eftersom man inte kan ha besökslösenord :/ Mor kommer inte kunna ta sig till den här sidan för jag har tagit bort alla uppgifter om mig själv nu så det kommer inte att gå att söka på google och sådära :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad är det bästa med sommaren?
 Värmen
 Semestern
 Bada
 Festa
 Ragga
 Sola
 Festivalevangemang
 Resa bort
 Sommarkvällarna

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards