Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Sundsvalls Montessoriskola

Av annaemiliadiveby - 21 april 2008 20:33

Denna underbart soliga morgon började genom att jag vandrar mig till skolan lite innan 8 för att ta mig till min APU-plats som jag skall vara på i närmare bestämt 4 veckor.

Det första jag lyckas med är naturligtvis att gå till fel byggnad vilket gjorde att jag hamnade på dagiset istället för självaste skolan.

Tur nog var jag ute i god tid (förvånande vis) så jag blev inte sen!


Dagens händelser har varit mycket lärorika även om hälften av dagen har varit arbete för eleverna men med tanke på montessoris arbetssätt så ploppar det in mycket intressanta grejer i huvudet trots att jag dessutom gått på den skolan.

Det har skett ganska mycket nytt men väldigt mycket finns fortfarande kvar på denna sjukt underbara skola :')


"Tjafs" har tillkommit också av de kära barnen:

  • Bråkade om vem som skall få sitta med mig i matsalen
  • Vem som ska få sitta bredvid mig i matsalen
  • Vem som ska få sitta med mig på bussen
  • Vem som ska få sitta bredvid mig på bussen
  • Vem som ska få hålla i mig i handen

Var ganska tufft med "tjafset" ibland men det gick an' i alla fall : )

Jag har i alla fall haft grymt roligt och ser verkligen fram emot nästa dag!


Nu blir det dags för lite dagboksskrivande inför skolan.

Lite mer utförligt och seriöst så att säga!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annaemiliadiveby - 13 maj 2008 19:59

Nu byter jag blogg och det är med användarnamn och lösen; ni får alltså fråga om användarnamn och lösen för att kunna besöka! www.annaemiliadiveby.blogg.se !   ...

Av annaemiliadiveby - 13 maj 2008 09:54

Sitter på skolan och har rast, idag är det teoridag och ingen APU. Saknar redan tillbaka men ska iväg dit efter denna lektion igen ändå även fast jag inte har APU idag! =) Sjukhuset sedan på kontroll och sedan APU ett tag igen. Är speciella händelser...

Av annaemiliadiveby - 12 maj 2008 15:47

Jag orkar inte skriva om helgen och Fia ma dar'l är ju bäst på att blogga så läs om min helg i hennes blogg istället, dessa länkar; http://app.blogg.se/trackback/ping/19122917  (frekväll) http://app.blogg.se/trackback/ping/19190181 (lörkväll) Und...

Av annaemiliadiveby - 9 maj 2008 17:30

Efter att ha pratat med min mentor idag har jag insett en sak; Att jag har en grymt bra mentor som faktiskt är hur bra som helst att prata med. Snacka om att jag haft fel uppfattning, now i love her :)   APUN börjar dra sig mot sitt slut; enbart en v...

Av annaemiliadiveby - 8 maj 2008 15:27

!!!FETT GLAD !!! Jag fick sommarjobb under tiden 22/7-22/8 :D:D:D:D ...

Presentation

Omröstning

Vad är det bästa med sommaren?
 Värmen
 Semestern
 Bada
 Festa
 Ragga
 Sola
 Festivalevangemang
 Resa bort
 Sommarkvällarna

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annaemiliadiveby med Blogkeen
Följ annaemiliadiveby med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se